20. okt
JUBEL: Kirkenes-spillerne flokker seg om sin suverene toppskårer. 2-2-målet mot Skjervøy var hans 22. mål denne sesongen.
 
Jørgen berget ett poeng
Han er toppskårer for KIF og har levert en kjempesesong i lagets sølvsesong. Da var det også naturlig at han fikk siste ordet i årets serie med en kanon i krysset i 2-2-kampen mot Skjervøy.

Publisert: 10.okt.2015 16:42
Oppdatert: 23.okt.2017 10:56

2-2-målet er det fineste målet som er skåret på Kirkenes stadion denne sesongen. Jerijärvi Nilsen, som hadde vært nærmest usynlig inntil da, fikk ballen fra rundt 20 meter og klinket den i krysset. Et fantastisk mål, som fikk et frossent KIF-publikummet til å juble seg varme.

Før den tid hadde KIF vært til dels svake. Innsatsen var så som så. Faktisk så måtte det en marsjordre til for å heve dem. Da Bjørn-Are Rosanoff Aronsen fikk sitt andre gule kort en knapp halvtime før slutt. Da begynte hjemmelaget endelig å skjønne alvoret.

KIF begynte best og ledet fortjent da Alexander Babachin ordnet 1-0. Men Skjervøy tok over og Geirard Meyer og Alexander Kvikne ordnet borteledelse til pause.

I andre omgang hadde KIF ballen mest, men slet med å spille seg til de store sjansene da. Men så var det Jørgen Jerijärvi Nilsen da. Blant de absolutt beste KIF-spillerne denne sesongen. Og da han skåret sitt 22. og fineste mål denne sesongen er toppskårertittelen hans, fullt fortjent.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no