19. okt
JUBEL: Maiken Worum og Hesseng-jentene jublet over gruppeseier tirsdag. Onsdag røyk de ut av Norway Cup med 0-2 for Asker.
 
Jublet for puljeseier
OSLO: Hesseng IL jenter 16 slo Etne 2-1, og laget er dermed klare for sluttspillet på Norway Cup som puljevinner. Onsdag var eventyret ute for Hesseng-jentene.

Publisert: 03.aug.2016 21:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:07

Hesseng har også slått Askim 4-0 og Lyn 1-0 i gruppespillet.

- Vi har vært overraskende gode her nede, sier kaptein Cecilie Midtli. Hun hadde en rekke glimrende frispillinger av Sofie Bækø mot Etne.

– Vi ville være puljevinner om vi unngikk tap her i dag. Nå møter vi en toer. Det er normalt en fordel, sier trener Steinar Larsen. Han understreker at laget har vært langt bedre under Norway Cup enn hjemme.

Trent godt

– Vi har trent veldig bra i hele skoleferien. Det har tydelig hevet oss som lag, presiserer han.

Hesseng hadde bra kontroll mot Etne. Hedda Seip som ble matchvinner mot Lyn var glimrende på midtbanen. Helt fremme ble tomålsscorer Maiken Worrum helt avgjørende.

– Dette var gøy, sier matchvinnerne som satte inn 1-0 og 2-1.
Hjemme spiller Hesseng-jenten nierfotball, mens de under Norway Cup spiller de på stor bane.

– Litt uvant, men vi er i ferd med å finne ut av det også, sier trener Larsen.
Hesseng har en del virkelig gode spillere. Har laget tur med trekningen kan det bli flere runder på Ekeberg de nærmeste dagene.

Eventyret ute

Onsdag var Norway cup-eventyret over for Hesseng-jentene. I 32-delsfinalen, som var ferdig litt over klokken 14, så ble Asker (som kom på andreplass i sin gruppe) for sterke. Etter 0-0 ved pause, greide ikke HIL å stå i mot og Asker gikk videre til 16-delsfinale med 2-0. Hesseng-jentene har alt i alt gjort en god turnering og kjempet som løver også i 32-delsfinalen, men Asker gikk fortjent videre, heter det i rapportene fra sidelinjen rett etter kampslutt i Oslo.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no