24. aug
IMPONERT: KAK-trener Willy Bangsund gir seg ende over hvilket brytetalent klubben har i Kaja Bergersen. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Kaja vant klassen - igjen
Kaja Bergersen er ustoppelig på brytematta. I helgen feide hun all motstand av matta i Haparanda.

Publisert: 07.okt.2013 12:47
Oppdatert: 23.okt.2017 11:21

Kirkenes atletklubb KAK) stilte på Olles minneturnering i Haparanda med to brytere. I tillegg til Bergersen i piker 15 kilo 48 kilo, deltok Marius Tjelde. Han skulle opprinnelig brutt i junior 63 kilo, men måtte gå opp til 66 kilo, på grunn av mangel på motstandere.

Sterk motstand

I 66-kilosklassen møtte han en sterk svenske og en sterk finlender.

- Marius gjorde det godt og tapte begge kampene knepent, sier Bangsund.

Men igjen var det Kaja Bergersen som stjal oppmerksomheten. Hun brøt fem kamper og vant dem alle. I finalen mot en bryter fra svenske Gällivarre, imponerte hun alle.

- Det er bare å ta av seg hatten over hva den jenta får til. Hun er helt rå, helt utrolig, sier trener Willy Bangsund i KAK.

Godt over hundre brytere fra Norge, Finland og Sverige deltok i Olles minneturnering i Haparanda, en turnering som har holdt det gående i over 40 år.

Oktoberstevnet

Willy Bangsund oppfordrer alle bryte- og sportsinteresserte om å komme til Fjellhallen for å se Kaja Bergersen, Marius Tjelde og alle brytetalentene til KAK på hjemmebane i Oktoberstevnet lørdag 19. oktober.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no