19. okt
BIL-GUTTENE: Her sammen med BILs A-lagskaptein fra 1990-tallet, Terje Ilseth.
 
Kanon-stemning på Norway Cup
Det melder trenerne Pål Harald Hansen og Harald Sørensen.

Publisert: 27.jul.2015 13:43
Oppdatert: 23.okt.2017 10:53

– Det er blå himmel, sol, masse folk og kanon-stemning på Ekebergsletta, forteller Bjørnevatn IL-trener Pål Harald Hansen.

Programmet for de neste dagene er fullt: Blant annet skal keeper Kristoffer Mathisen på keeperskole, og Audun Bednarczyk har blitt trukket ut til å spille show-kamp med Liverpool-akademiet.

Neste kamp spiller laget mandag ettermiddag. Da møter de Langhus. Etter kampen skal de ta buss til Ullevaal Stadion, for å se Vålerenga – Lillestrøm, etterfulgt av en bedre middag, forteller Hansen.

– Vi skal gi dem så mange opplevelser at de virkelig skal ha minner for livet. Det er derfor vi er her. Så får vi heller tape noen kamper.

Alle får spille

Bjørnevatn IL tapte 6-0 i sin første kamp i Norway Cup, mot Moelven, søndag formiddag.

– Vi møtte et mye sterkere lag, så der fikk vi juling. Vi ble rett og slett for små fysisk. Vi hadde ballen like mye som dem, men da duellene kom, ble vi for små. Vi møtte et rent 99-lag med fire overårige spillere, sier Hansen.

Men det kommer en ny mulighet mandag, med kampen mot Langhus, forteller han.

– Vi er jo 23 spillere, så vi må rullere til enhver tid. Og vi topper ikke laget, uansett. Alle skal få lov til å spille, så når dagens kamp er ferdig, har alle spilt.

Fin gjeng og solskinn

KIF-jentene avsluttet mandag sin første kamp i Norway Cup mot Sauland. Stillingen ble 2-0, og KIF vant dermed med to mål, som Hedda Seip og Amanda Sørensen skårte.

– Det er fantastisk stemning her i Norges hovedstad; det er strålende solskinn og flotte baner, og en fin Kirkenesgjeng som er med, sier trener Harald Sørensen.

Det var vanskelig å spille fotball i den første kampen, for det var en gammel bane, forteller han. Men det gikk likevel veien for Kirkenes IF.

– Det ble skåret to flotte mål, og det var fine kombinasjoner å se på banen, sier Sørensen.

Når avisa snakker med ham, er laget på vei til hotellet for å slappe av, spise lunsj, og gjøre seg klar til ny kamp mot Sunndal mandag ettermiddag.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no