18. okt
IMPONERTE: Jørgen Tharaldsen fra Kirkenes motorklubb imponerte med en råsterk tredjeplass under innledningen av Norgescupen. (Foto: privat).
 
Kanonstart for Jørgen
Motocross-kjøreren Jørgen Tharaldsen fra Kirkenes motorklubb fikk en drømmestart på sesongen med en tredjeplass i norgescupen.

Publisert: 30.apr.2014 17:06
Oppdatert: 23.okt.2017 10:39

Sesonginnledningen for motocross-kjørerne gikk på Byberg i Rogaland siste helg.

250-kubikk

Lørdag deltok jarfjordgutten i klassen MX2 for ungdomskjørere. MX2 ungdom er klassen for 250-kubikkere, mens Jørgen kjører en motorsykkel på 125 kubikk. Her ledet han fra start til mål i kvalifiseringen. Her kjørte Jørgen seg inn til en flott femteplass i første heat, men måtte bryte i andre heat på grunn av en påkjørsel.

125-kubikk

Søndag kjørte Jørgen i sin egen klasse (MX125cc). Han endte først i kvalifiseringen. Til tross for at han ble kjørt av banen av en konkurrent, kom han seg raskt på hjul igjen og klarte faktisk å kjøre seg opp i teten. I første heat tok Jørgen starten og lå lenge på førsteplass, men endte på en imponerende tredjeplass. I andre heat tok han nok en gang starten (Holeshot) og endte på en andreplass.

Dermed ble det sammenlagt en meget sterk tredjeplass i MX125cc for Jørgen Tharaldsen. Neste løp blir Norges Cup på Lier den 31. mai og 1. juni.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no