20. okt
BADMINTON: KArina Elisabeth Andreassen
 
Karina hevdet seg bra
Karina Elisabeth Andreassen fra Kirkenes badmintonklubb hevdet seg bra mot de stort sett eldre jenter i Norgesrankingstevnet i helgen. Karina er fortsatt bare U13, men kom skikkelig på pallen i damedouble.

Publisert: 12.jan.2017 16:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:13

 

Rankingstevnet gikk på Frogner i Sørum kommune, nordøst for Oslo. I mixdouble gikk det ikke veien i og med at hun møtte topp Norge allerede i første kampen. I single så var det nesten; vant sin første kamp i puljespillet og tapte så knepent som mulig i kamp nummer to. Dermed ble det ikke sluttspill i single. I damedouble spilte hun i denne turneringa sammen med Delia Murtazalieva (tidligere Kirkenes, nå Haugerud).

- Damene forsynte seg godt og endte opp med en god semifinale og dermed pallplass i det gode selskapet, sier trener Aksel Espeseth.

Allerede førstkommende helg skal Karina være med på norgesranking U13 på Bygdø, og her skal mulighetene være tilstede i rikt monn for flere pallplasser. Til denne turneringa så får Karina følge av Vilde Espeseth som skal vise seg frem i seniorklassen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no