18. okt
GOD: Karina Elisabeth Andreassen hevdet seg godt i helgens norgesrankingstevne i Moss. (Foto: privat).
 
Karina ni i single og mix, tre i double
Kirkenes badmintonklubbs stortalent Karina Elisabeth Andreassen ble nummer ni i single og mix og treer i double i helgens Norgesrankingsstevne Julecupen i Moss.

Publisert: 17.nov.2016 17:07
Oppdatert: 23.okt.2017 11:11

Karina fikk igjen brynet seg mot norgeseliten i badminton.

Denne gangen ved den tradisjonsrike Julecupen i Moss og denne gangen i aldersklasse U15.

Høyere nivå

Her skal det være et noe høyere nivå enn forrige helgs U13, selv om det er mange av de samme spillerne som går igjen også her.

- Karina var nok noe uheldig med trekninga i single i og med at ho i puljespillet møtte en veldig sterk svensk spiller. Uansett gikk Karina videre til sluttspill og slåss seg frem til åttedelsfinale før det var stopp. Totalet ble det en niendeplass i single, sier trener Aksel Espeseth i Kirkenes badmintonklubb.

I mixdouble sammen med en makker fra Mandal BK, så ble det også åttedelsfinale.

Tre i double

Litt bedre gikk det i damedouble sammen med makker Delia Murtazalieva fra Haugerud BK, og jentene kjempet seg frem til en semifinale og dermed pallplass og tredjeplass i turneringa.

Utpå nyåret så er også Karina aldersmessig en U15 spiller, og det er viktig å være med i toppskiktet allerede nå. Derfor så vil hun ifølge Espeseth prioritere å spisse formen ytterlige frem mot de mange rankingturneringene på nyåret og Karina reiser i desember til en større internasjonal turnering i Estland.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no