13. okt
TROFEER: Karina Elisabeth Andreassen og Delia Murtazalieva med førsteplasspremiene fra Haugerud.
 
Karina representerer Norge i Danmark
Startet høstsesongen med double-førsteplass i Haugerud. Nå venter Kristiansand-tur - og skikkelig langtur i Danmark.

Publisert: 13.sep.2017 12:19
Oppdatert: 23.okt.2017 11:25

Karina Elisabeth Andreassen har utmerket seg i norsk ungdoms-badminton den siste tida, og hun har ikke slappet av i sommer. Sist helg dro hun til Haugerud utenfor Oslo for å delta på rankingturnering for U15- og U19-spillere. Der gjorde hun det stort i U15-klassen.

- Her gikk det veldig bra. Hun tok en førsteplass i damer double-klassen, sammen med makker Delia Murtazalieva fra Haugerud. I damer single-klassen måtte hun se seg slått i finalen, men det ble likevel en sterk andreplass, forteller klubbleder og pappa Vidar Andreassen.

Karina er en del av Kirkenes badmintonklubb. Der har også den litt eldre Vilde Espeseth utmerket seg nasjonalt og internasjonalt.

Oktober-tur

Kommende helg, 16. og 17. september, deltar karina også i U17-klassen i enda en turnering i Kristiansand. Vidar venter at hun får tøff konkurranse der - men enda tøffere blir det kanskje i Danmark i oktober.

- Tirsdag kom melding om at Karina er tatt ut til å representere Norge i Danish Junior Cup og Denmark Junior 2017. Her er fire jenter og fire gutter tatt ut for deltakelse i U15-klassen, stråler han.

- Det blir en lang tur fra 13. til 22. oktober. Turen inkluderer en lagturnering der åtte europeiske nasjoner deltar, med to individuelle turneringer i tillegg, fortsetter klubblederen.

I tillegg blir inngang til Denmark Open en del av turen, og det blir en samling i Odense.

Ovennevnte Delia Murtazeva er også med på laget - sammen med spillere fra Kristiansand, Bygdø, Vestre Aker, og Herøy.

Variert

Karina Elisabeth Andreassen har rasket med seg flere gullmedaljer i badminton rundt om i landet. Sist sesong rasket hun like godt med seg finnmarksmesterskapet i U15 herresingel, en klasse som da ble befolket av damespillere på grunn av lavt deltakertall.

Sist sesong spilte hun også i turneringer blant annet i Estland og Finland.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no