13. okt
(Foto: privat).
 
Karina spilte godt i Estland
Karina Elisabeth Andreassen (bildet) satser videre i sin badmintonkarriere. For andre gang denne sesongen så har hun vært utenlands for å smake på kva...

Publisert: 19.des.2016 14:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:12

Karina Elisabeth Andreassen (bildet) satser videre i sin badmintonkarriere. For andre gang denne sesongen så har hun vært utenlands for å smake på kvaliteten internasjonalt. Sist helg reiste hun den lange veien til Estonia og deltok i Estonian Youth International 2016 U11-U15. Selv om det ikke ble topplassering, så kom Karina seg greit ut av puljespillet og videre til sluttspill. Det viser seg at svært mange nasjoner og klubber satser ganske mye også i disse yngre årsklassene, og vil man være med så er det bare å henge på. Så også Karina som fornuftig nok deltar etter evne internasjonalt. Karina spilte single, double og mixdouble i Estonia, og plasseringene ble sånn passelig midt på treet. Viktigere imidlertid å få med seg den erfaringa som disse turneringene gir. Like over nyttår skal Karina videre til norgesranking i Oslo-området, både i U13 og i U15.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no