6. des
NY AVTALE: Kirkenes IF og leder Turid Gudim Aune har inngått en ny sponsoravtale for medlemmene og klubben med Byggmakker og daglig leder Kai Blix Iversen. (Foto: Tor Sandø).
 
KIF-avtale med Byggmakker
Først gjorde Bjørnevatn IL og Kirkenes svømmeklubb det. Nå har også Kirkenes IF gjort en avtale med Byggmakker.

Publisert: 31.jul.2014 16:34
Oppdatert: 23.okt.2017 10:41

Avtalen innebærer at de mellom 600 og 800 KIF-medlemmene får rabatt når de handler på Byggmakker. Ved årets slutt får BIL, KSK og KIF en bonus etter hvor mye medlemmene har handlet.

- I alle år har det vært et mas fra idrettslag, lag og foreninger om penger. Vi har med disse avtalene prøvd å tenke nytt, der gevinsten tilfaller både medlemmene i første omgang og klubbene i andre. Grunnen til at vi valgte disse tre er at vi er avhengig av en viss medlemsmasse. Det vi også har gjort er at medlemmene i idrettsforeningene får nyte godt av tilbudsvarene og får ikke ekstra rabatt på disse, men klubbene får likevel nyte godt av bonusen på disse varene, sier daglig leder Kai Blix Iversen.

Leder Turid Gudim Aune er veldig glad på Kirkenes IFs vegne.

- Veldig glad. Det å få økonomisk støtte fra en av Sør-Varangers største bedrifter betyr mye, både for medlemmene våre og idrettsforeningen, sier Gudim Aune.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no