22. okt
MÅL: Tor-Johnny Bendiksen er en av de offensivt sterke spillerne til KIF-juniorene. Han fikk æren av å skåre det siste målet for KIF.
 
KIF-juniorene videre i cupen
Imponerte da de slo Stakkevollan 5-3.

Publisert: 25.apr.2014 19:06
Oppdatert: 23.okt.2017 10:38

Det begynte ikke så bra for KIF.

Allerede i det første minuttet kom Stakkevollan gjennom på høyresiden, fikk lagt inn og keeper Marius Berg måtte ta fram sitt ytterste for å stoppe skuddet. KIF skulle forhindre de lange ballene til de raske spissene til Tromsø-laget, men det var akkurat det som skjedde etter ni minutter da Stakkevollan tok ledelsen 1-0 ved Håkon Kræmer. Da var midtforsvaret til KIF veldig passivt.

Men sakte, men sikkert kom KIF seg inn i kampen. Jonas Mannsverk headet på keeper ved to anledninger. Men hjemmelagets offensive spillere kom seg med i kampen.

Etter 25 minutter utliknet Henrik Floer da han smalt inn en corner. To minutter etterpå ga samme mann KIF ledelsen. Han gjør alt sammen selv og smeller ballen bak keeper Brage Sebjørnsen.

2-1 ble også stillingen ved pause.

Men KIF var langt fra ferdige. 3-1 kom ved Kristian K. Hagen, stortalentet som ved sin slepne teknikk styrte det meste av det som foregikk midt på banen. Hagen tverrvendte og dermed var Stakkevollan-forsvaret borte. Hagen smelte ballen likegodt i krysset. En av kampens høydepunkter.

Etter dette kom Stakkevollan noe mer med i kampen. Evans Kofa kranglet inn 3-2 etter å ha kommet seg gjennom KIFs midtforsvar. Men så var det de offensive spillerne til KIF igjen da. De formelig elsker å angripe og elsker å skåre mål. Igor Ingebrigtsen lobbet herlig inn 4-2 alene med keeper tretten minutter før slutt.

Tor-Johnny Bendiksen gjorde 5-2 åtte minutter før slutt. Thomas Johansen gjorde forarbeidet, blir felt, men dommer Zarko Darmanovic lar spillet gå videre. Ballen går til Bendiksen som smeller ballen inn. Rett før hadde KIF også hatt en annen ball inne med Bendiksen som sistemann. Jonas Mannsverk gjør alt forarbeide, spiller inn til en umarkert Bendiksen, som står noen centimeter offside.

Darmanovic hadde akkurat lagt til fire minutter da Jørgen Norø Sørensen reduserte til 3-5, Stakkevollan hadde resignert og Kirkenes IF var videre i cupen.

Det er fullt av spillere som fortjener ekstra ros. Både keeper Marius Berg, midtstopper Jonas Mannsverk og midtbanespillerne Karl Martin Amundsen og Kristian K. Hagen var gode. Det samme var tomålsskårer Henrik Floer som måtte forlate banen ved pause med en skade. Men banens desiderte ener var Nasradin Zakaria på høyreback. 17-åringen har alle fysiske forutsetninger til å bli en god fotballspiller og er nok den neste som Espen Bruer henter opp for å få seniorerfaring.

Trener Lasse Hagen var godt fornøyd med innsatsen til spillerne.
- Dette var den første 90 minutter med fotball spillerne har spilt. De ble slitne og fikk kramper mot slutten. Men jeg slutter ikke å la meg imponere. Vi blir bare bedre og bedre og som jeg sa før seriestart; guttene elsker å skåre mål, sier Hagen.
- Hvem håper dere på i andre runde i cupen?
- Gjerne Vålerenga eller Rosenborg. Vi kan slå alle, sier Hagen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no