20. okt
STORE: Kampens store spiller mot Alta 2 i Finnmarkshallen, Jørgen Jerijärvi Nilsen. Han stoppet ikke før han hadde scoret tre mål.
 
KIF lekte med Alta 2
Kirkenes IF lekte seg med Alta 2 lørdag. Etter en heller svak første time og ledelse til hjemmelaget, våknet KIF og ga seg ikke før de hadde vunnet 5-1.

Publisert: 09.mai.2015 18:50
Oppdatert: 23.okt.2017 10:50

Den første timen er bare å glemme for KIF-spillerne.

Pasningene satt ikke som de skulle og de hadde store problemer med å spille seg til sjanser.

Det måtte en hjemmescoring tidlig i finaleomgangen til før Kirkenes-spillerne våknet. Og da gjorde de det til gangs. Milos Vucenovic Jonas Mannsverk og et målshow av Jørgen Nilsen Jerijärvi. Han ga seg ikke før han satte tre mål bak Alta-keeperen. I tillegg til målene spilte Jørgen en meget god kamp for blåtrøyene. Han kunne meget vel ha fått flere nettkjenninger enn de tre han fikk.

Kampen ble overført av Altaposten på stream. Jørgen spilte virkelig en god kamp. God i bevegelsene og stadig et uromoment for hjemmelaget som aldri fant ut av KIFs offensive spill den siste halvtimen. Da viste KIF seg som et lag som kan være med og kjempe om opprykk.

Med denne seieren så har Kirkenes IF full pott på fire kamper. Og 16. mai venter lokalderby mot Bjørnevatn IL.

Les mer om KIF-seieren i tirsdagsavisa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no