20. okt
MÅL: Henrik Floer skåret det viktige andremålet for KIF i bortemøtet med Skarp søndag ettermiddag.
 
KIF slo tilbake
Kirkenes IF slo tilbake og slo 2-1 i Tromsø søndag ettermiddag. Bjørnevatn IL spilte en bra kamp mot Fløya, men tapte 0-1.

Publisert: 18.sep.2016 20:12
Oppdatert: 23.okt.2017 11:08

KIF ville reise kjerringa etter 0-8 for Fløya sist helg og var raskt ut av startblokkene. Allerede etter seks minutter tok de blå-hvite ledelsen etter et selvmål fra en Skarp-forsvarer. Etter 55 minutter doblet Henrik Floer ledelsen for bortelaget.

Skarp klarte bare å redusere en gang, dermed tre meget viktige poeng med hjem for KIF.

Bjørnevatn IL tapte også stort i Tromsø sist helg og burde vinne mot serieleder Fløya i dag for å holde følge med lagene foran. Laget spilte bra og hadde mye av initiativet i første omgang. I andre omgang kom Fløya mer med og tok ledelsen ved Martin Berg Johnsen etter halvspilt finaleomgang.

BIL presset og fikk noen bra sjanser under det ferske flomlyset i Bjørneparken i andre omgang, men greide ikke å utlikne. Med dette tapet er nok BIL ute av kampen om topp fire. Laget ligger åtte poeng bak det laget som nå innehar fjerdeplassen, Skjervøy (34 poeng).

Fløya er suverene og har 50 poeng, ti mer enn Salangen på andreplass. Kirkenes IF følger på tredjeplass med 35 poeng. Under fjerdeplass-streken ligger Alta 2 med 31 (har en hengekamp hjemme mot Tromsø 3 kommende onsdag) og Skarp med 30.

Det er tre serierunder igjen. Førstkommende lørdag møtes Kirkenes IF og Bjørnevatn IL til lokalderby på Kirkenes stadion. Med KIF-seier så begynner det å se bra ut for laget med tanke på å få bli i 3. divisjon neste sesong. Skjervøy skal møte Salangen på bortebane, Skarp skal til Hammerfest, mens Alta 2 møter Ishavsbyen i Tromsø.

Les mer om helgens fotballrunde i tirsdagsavisa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no