22. okt
SØLVJENTENE: KIFs jentelag kunne hente hjem sølvet fra Tana.
 
KIF småjenter tok sølv
Kirkenes IF vant to kamper og tapte en i kretsfinalespillet i Tana. Det holdt til sølv.

Publisert: 30.sep.2013 14:30
Oppdatert: 23.okt.2017 11:19

Tap 3-5 for Altas andrelag (mål av Elin Betten, Nora Hansen og Amanda Sørensen), seier 2-0 over Altas førstelag (mål av Irene Sæther og Caroline Endresen) og seier 4-0 mot Porsanger (mangler målskårere), var resultater som lar seg høre.

Fornøyd og stolt

– Vi er veldig fornøyd med jentenes innsats i Tana. Jeg er litt skuffet over at vi ikke greide å ta igjen ledelsen til Alta 2, men samtidig veldig stolt av spillerne, sier trener Harald Sørensen.
I den kampen ledet KIFs småjenter 2-0 etter halvspilt førsteomgang.
– Så slapp vi dem inn i kampen med to billige mål som var alt for lett. Det ble 3-5 til slutt, men med litt lengre spilletid så skulle vi ha hatt gode muligheter til å ta dem igjen, sier Sørensen.

Elleverfotball

Alta 2 var det desidert beste laget. Mens KIF består for det meste av 1999-spillere, så hadde altaværingene stort sett spillere født i 2000.
– De har absolutt noe på gang i Alta. Men det har vi også. Vi har en kjempefin gjeng med spillere nå som spiller fin fotball og som gleder seg til å spille elleverfotball som jentespillere nå. Nå ønsker vi gamle storspillere født i 1998 og 1999 tilbake på trening, så blir vi virkelig å regne med neste sesong også, sier Sørensen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no