19. okt
TO MÅL: Jørgen Nilsen Jerijärvi skåret to fine mål og bidro sterkt til en fullt fortjent KIF-seier.
 
KIF vant 4-1
Kirkenes IF vant komfortabelt 4-1 over Sørøy/Glimt på Kirkenes stadion lørdag. Eivind Braaten Blix og Jørgen Nilsen Jerijarvi skåret to mål hver.

Publisert: 14.jun.2014 19:24
Oppdatert: 23.okt.2017 10:40

KIF hadde kontroll fra begynnelse til slutt og var best i samfulle 90 minutter. Men det var Sørøy/Glimt som skåret først.

- De får en dødball, der det er klabb og babb i feltet og der vi får et mål i mot tidlig, sier trener Espen Bruer.

Hjemmelaget lar seg stresse litt de første minuttene etter bortelagets sjokkåpning. Laget er unøyaktige og får ikke slått tilbake.

Før KIF-spillerne tar kontroll i kampen og skårer tre før hvilen. Jørgen Nilsen Jeijärvi skårer på to frisparkmål, hvorav den ene en perle fra 20 meter, før kaptein Eivind Braaten Blix øker ledelsen til 3-1 fra straffemerket.
- Vi fortsetter i andre omgang der vi slapp i første. Sørøya legger seg lave, men vi har tre-fire muligheter som skal være mål, sier Bruer.

KIF får nettkjenning til slutt. Og det blir ettermiddagens fjerde dødballmål, denne gang fra cornermerket. Aleksandr Babachin vinner en duell, før Eivind Braaten Blix smeller til via beinet til keeperen og i mål.

- All ære til den som slår corneren. Vi vinner fullt fortjent og kunne ha skåret både sju og åtte mål i denne kampen. Vi spiller god fotball. Spillerne viser moral og slår tilbake, sier trener Bruer.

Nå venter Fløya på bortebane neste helg.

- Det blir en helt annen kamp. Vi fikk verken avgjørende kort eller skader i dag. Vi trenger de spillerne vi har, for der møter vi et meget godt lag, sier trener Bruer.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no