20. okt
 
Kif vant mot lokalrivalen
Dermed er Kif videre til neste kvalifiseringsrunde i cupen.

Publisert: 15.mar.2013 16:08
Oppdatert: 23.okt.2017 10:35

Kif hadde kontrollen det aller meste av tiden når de møtte nykommeren Bjørnevatn Il til lokaloppgjør i Barentshallen onsdag kveld. Etter 17 minutter var kirkenesgutta oppe i 2-0 i en ellers ganske sjansefattig førsteomgang. BIL hadde noen sjanser på starten av andre omgang men det endte til slutt 4-0 til Kif.

Holder tempo

Kif-trener Tor Martin Hegrenes er alt i alt fornøyd med kampen når dommeren blåser av.
– Vi er gode i starten av kampen, vi klarer å sette tempo, og klarer å sette dem under trykk og kommer til målsjanser, sier han. Han mener imidlertid at siste del av første omgang og første del av andre, ikke er bra for Kifs del.
– Når vi går opp til 3-0, er det under en dårlig fase for oss, men fra da av tar vi piffen ut av motstanderlaget. Da er jobben gjort. Siste del synes jeg vi har full kontroll igjen, sier han. Treneren mener at laget vinner fortjent, men at de målt mot seg selv, egentlig kun er gode i perioder av kampen.

Jobber knallhardt

– Vi er ute av cupen og får bare si gratulerer til Kif, sier BIL-trener, Anton Romanov. Selv om de røk ut, er han fornøyd med lagets innsats.
– Jeg synes at vi fremstår veldig bra, og jobber knallhardt. Det er ingen av gutta som har dårlig innsats. Vi er kompakte i lagdelene, i bakre firer og midtbaneledddet, og vi gir veldig lite rom og er aggresiv i presspillet, sier han. Han mener at grunnen til at de taper er fordi man har litt stive skuldre og er litt nervøs i starten og slipper inn det første målet.
– Etter dette, slipper vi oss litt løs og begynner å spille god fotball og er fullt med i kampen. Men så får de 2-0 relativt billig og så klarer ikke vi å utnytte de mulighetene vi får rett etter pause, og når de går opp til 3-0 er egentlig kampen kjørt, forklarer Romanov, som mener at laget hans henger ganske bra med.

Vil vinne

Andre kvalifiseringsrunde i cupen er satt til andre påskedag, og dette er en kamp som Hegrenes og Kif-gutta har lyst til å vinne.
– Det hadde vært kjekt å få komme til første runde, men nå får vi se hvem vi møter og hvor kampen kommer til å gå, sier han.
– Veien videre for BIL sin del blir å terpe og luke ut de personlige feilene og markeringsfeilene og konsentrasjonssvikt, i hvert fall på defensive dødballer. Der har vi sluppet en del mål på treningskamper, samt å få opp angrepsspillet, forklarer BIL-trener Romanov. Første kampen for Bjørnevatn-gutta i serien blir mot Finnsnes på bortebane, noe treneren mener blir en prøvelse.
– Jeg ser på Finnsnes som seriefavoritt, avslutter han.

Faktaboks

Kampfakta:
Barentshallen
Tilskuere: ca 100
Kif- Bil: 4-0
Pauseresultat: 2-0

Mål Kif:
Jørn Egil Persen
Eivind Braaten Blix
Eivind Braaten Blix
Henrik Floer

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no