16. okt
PERLE: Henrik Floer sender av gårde skuddet som fyker inn i krysset. 2-1 til KIF. Andre omgang har akkurat begynt.
 
KIF vant slitekamp
Kirkenes IF slo Tromsø 3 3-2 i en real slitekamp på Kirkenes stadion fredag ettermiddag. Alle tre målene var perler.

Publisert: 20.mai.2016 18:20
Oppdatert: 23.okt.2017 11:04

På 1-0 skåret Henrik Floer på et langskudd i hjørnet fra like utenfor 16-meteren. Så tok Tromsø 3 mer over og utliknet etter en halvtimes spill på et langskudd fra 20 meter.

Floer sto for 2-1 like etter sidebytte. Også dette målet var en riktig perle, da han skrudde et frispark fra 17-18 meter i krysset. 3-1 kom ved Brage Andreassen etter 63 minutter. En knallgod enkeltmannsprestasjon, da han skar inn i Tromsøs 16-meter og la ballen knallhardt i mål.

Tromsø reduserte fem minutter før slutt og presset hjemmelaget på defensiven. Paulius Poscius hadde et par gode redninger, noe som sørget for at alle poengene ble igjen i Kirkenes.

- Dette var utrolig viktig for oss. Vi satset alt på å snu den litt dårlige perioden vi er inne i og etter det forsmedelige tapet borte mot Skjervøy forrige helg. Det klarte vi. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen til laget. Henrik sto for to kjempeskåringer og Brage skåret et pent mål. Ellers er det flere juniorer på laget som står fram, blant andre Rolf-Oskar Bøgeberg på høyreback i andre omgang, sier KIF-trener Harald Sørensen.

KIF spilte uten Milos Vucenovic (sto over for tre gule kort), Bjørn-Are Aronsen (sto over for rødt kort) og Jørgen Nilsen Jerijärvi (eksamen). I tillegg er kaptein Eivind Braaten Blix ute med en strekk i leggen. Disse er nok tilbake på laget når KIF reiser til Tromsø og Ishavsbyen neste helg.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no