19. okt
KIF-JENTENE: Jentelaget til Kirkenes IF deltar i årets Norway-cup.
 
Klare for Norway Cup
KIF og BIL til verdens største fotballturnering.

Publisert: 20.jul.2015 14:55
Oppdatert: 23.okt.2017 10:53

Kirkenes IFs jentelag og Bjørnevatn ILs guttelag reiser i helgen til Oslo og verdens største fotballturnering, Norway Cup.
Penger er samlet inn gjennom hele året, lagene har trent godt; nå kan eventyret begynne.

Jenter sjuer

Kirkenes IF har meldt på lag i jenter sjuer 15/16 år. Laget begynner sine kamper mandag og reiser ned til hovedstaden søndag kveld. Den første kampen spilles mot Sauland mandag morgen. På ettermiddagen møter de Sunndal, før Charlottenlund er det siste laget de møter i grunnspillet.

– Vi reiser ned med elleve spillere, blant dem to keepere. Vi er i god form, trent bra i sommer og reiser ned med brukbare forventninger, sier trener Harald Sørensen.

Denne uken skal jentelaget trene og spille kamper blant annet mot klubbens eget småguttelag, som forbereder seg til Altaturneringen.

Gutter ellever

Bjørnevatn IL har meldt på lag i gutter ellever 15/16 år. BIL er påmeldt i 99-klassen, men har bare fire spillere som holder 99-alder. Laget reiser ned til hovedstaden lørdag fomiddag og spiller sin første kamp mot Moelven søndag formiddag. Mandag møter laget Langhus, før Senja venter i siste gruppespillkamp tirsdag.

– Vi reiser med 25 spillere og har ikke snakket om sportslige ambisjoner. Målet vårt er å få gode opplevelser. Alle 25 skal få spille og få oppleve hvordan det er å starte en kamp i Norway Cup, sier trener Pål Harald Hansen.

260 000 kroner er jobbet inn. Spillerne skal bo på skole, mens trenerne bor på hotell. Alle måltider og transport er dekket.

– I tillegg skal vi i Frognerbadet, på konserter, Tusenfryd og se Vålerenga mot Lillestrøm på Ullevaal kommende mandag, sier Hansen.
Bjørnevatn IL er Fair Play-klubb og er spesialinvitert til et spesialarrangement i Oslo rådhus under Norway Cup.

Nummer 43

Årets Norway Cup er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 30 000 spillere fra 1450 lag fra rundt 60 nasjoner.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no