10. des
SPIKERN: Da Milos Vucenovic satte inn 4-0 i andre omgang, var kampen definitivt avgjort. Her ville det ikke skje noe mirakel for gjestene i sluttminuttene.
 
Knuste Fløya 5-0
- Dette var helt rått. Jeg har aldri opplevd maken til kamp, jeg blir helt rørt, sier trener Espen Bruer.

Publisert: 28.sep.2014 19:43
Oppdatert: 23.okt.2017 10:43

- Milos spilte med feber, det kunne ingen se på han. Alle spillerne ga alt, det var aggressivitet over hele banen. Fløya slapp ikke til på kantene, de hadde ingen farlige angrep og ingen sjanser før helt på slutten av kampen. Vi straffet dem når de gjorde feil, vi var overalt og stoppet dem, og så var det full fart mot mål. Jeg har aldri opplevd maken, sier trener Espen Bruer.

For Fløya var det bare en ting som gjaldt, å ta med seg tre poeng hjem fra Kirkenes. Skulle de ha sjanse til å ta igjen serieleder Senja, måtte de vinne. Men de visste også at KIF ikke har tapt en eneste kamp på hjemmebane, og at KIF ikke hadde noe å tape.

- Vi var godt forberedt på hvordan Fløya ville spille og hadde veldig senkede skuldre før kampen, så mye at vi måtte fyre oss opp litt ekstra. Og den aggressiviteten som laget viste gjennom hele kampen var virkelig forbilledlig, sier Bruer.

Det første målet til hjemmelaget kom etter bare ett minutt, og til pause sto det 3-0. Fløya så slett ikke ut som et topplag. I pausen ga Bruer klar beskjed om å holde aggressiviteten oppe og fortsette på samme måte. Vanskelig når man leder med tre mål, men KIF-spillerne gjorde som de hadde fått beskjed om, selv om Fløya begynte å trykke mer på. Dermed åpnet det seg muligheter bakover som KIF grep. 5-0 stod det da kampen var over.

Les mer i papiravisa mandag kveld.

KAMPFAKTA

Seriekamp fotball, 3. divisjon menn

Kirkenes - Fløya 5-0 (3-0)

1. min. 1-0 Martin Skogstad
16. min. 2-0 Jørn Egil Persen
45. min. 3-0 Brage Andreassen
52. min. 4-0 Milos Vucenovic
85. min. 5-0 Anatolij Anisimenko

Gule kort: Milos Vucenovic (KIF)

Dommer: Pål Arntzen, Øksfjord IF

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no