19. okt
ENESTE: Joakim Andreassen var Kirkenes BKs eneste spiller i Arctic Open i badminton siste helg. (Foto: privat).
 
Kun en fra Kirkenes BK i Arctic Open
Joakim Andreassen var den eneste fra Kirkenes badmintonklubb som deltok i siste helgs Arctic Open. Han røyk dessverre ut etter jevne kamper i gruppespillet.

Publisert: 30.jan.2017 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:14

Også denne sesongen så ble det arrangert badmintonturnering i Ishavsbyen Tromsø. Sist helg møttes hele 75 deltakere fra hele 13 klubber i Tromsøhallen. Mange spillere fra Nord-Sverige og gledelig mange spillere både fra sør og nord i Norge. Også Finnmark var representert med en håndfull deltakere fra Hammerfest BK og som vanlig også fra Kirkenes badmintonklubb (KBK).

Single og double

Fra Kirkenes altså bare en deltaker i år, nemlig Joakim Andreassen.

- Han fikk nok å stelle med i senior klass C i single. Her ble det en kjapp exit etter puljespillet, men rapportene sier at det var flere jevne kamper, sier Aksel Espeseth i KBK.

I herredouble klasse B stilte Joakim med makker fra arrangørklubben og gutta kom seg helt frem til en kvartfinale som de tapte så vidt det var 21-18 og 21-18. Totalt sett en femte plass i herredouble.

- Dette er en flott turnering og man skulle ønske at flere finnmarkinger benyttet anledningen til å spille utenfor kretsens grenser, sier Espeseth.

Vilde

Vilde Espeseth spiller for Sandefjord badmintonklubb og spilte eliterunde siste helg. Hun gjorde jobben sin.

- Hun er ønsket varmt velkommen. Laget henne og klubbens hennes gjorde sine saker så bra i storrunden i Moss i helgen at de skal ut i semifinale på hjemmebane i slutten av mars. Vilde bedriver akkurat nå oppkjøring til NMSR i Kristiansand neste helg. Sammen med en rekke andre norske spillere deltar hun kommende helg i Reykjavik og Iceland International, sier pappa Espeseth.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no