19. okt
 
Laginnsats knuste Hammerfest
- Det var så herlig, jeg jaktet på muligheten hele kampen, og endelig fikk jeg den, sier matchvinner Kim-Gøran Nilsen.

Publisert: 03.mai.2014 17:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:39

KAMPFAKTA
Seriekamp fotball, 3. divisjon menn:
Bjørnevatn - Hammerfest 2-1 (0-0)
Scoringer:
55. min. 1-0 (str.) Dan Michael Randa
62. min. 1-1 Vegard Edvardsen Eriksen
90. min. 2-1 Kim-Gøran Nilsen
Gule kort: Jonas Lorentzen (BIL), Sverre Nicolaisen Teisrud, Luca Marongiu, Sondre Hustad Olsen (H-fest)
Tilskuere: 40 betalende

- Det var en herlig lagsinnsats i andre omgang, spillerne turte å slippe seg løs, de så at det var mulig å score mål på Hammerfest. Det var gøy, dette er grunnen til at vi holder på, jublet BIL-trener Dag Helmer Mathisen.

Revansj

Hammerfest kom til Bjørneparken med innkjøpte spillere og et budsjett på flere millioner. Her møtte de lokale spillere, bjørnevatngutter med hjerte for klubben og mye å hevne etter forrige rundes seksmåltap. Første omgang handlet stort sett bare om ballinnehav for gjestene og tappert forsvarsspill fra vertene. Det måtte dødballer til for at det skulle bli sjanser, to i tverrliggeren fra Hammerfest, og et skudd like utenfor mål, BILs eneste målsjanse. Hjemmelaget løftet seg mange hakk i andre omgang.

Vinnermålet

- Det var en deilig andreomgang. De ble slitne og vi ble slitne, men vi ville mest, forteller Kim-Gøran Nilsen etter kampen. Da hadde han satt inn vinnermålet fire minutter inn i tillagt tid, og det var et mål som smakte.
- Ja, det var herlig, jeg jaktet og jaktet på den muligheten, hele kampen. Og så fikk jeg den til slutt, det føltes helt fantastisk, sier han.

Laginnsats

- Spillerne så at det var muligheter og turte å løfte seg. Det gjaldt hele laget, en enorm laginnsats, sier trener Dag Helmer Mathisen.
Han berømmet spillerne for å aldri gi opp, aldri slutte å prøve.
- De løp til krampa tok dem, men nektet å gi seg, det var utrolig artig, sier Mathisen.

Engasjert

Hammerfest sin trener, Remco Boere, var slett ikke fornøyd med kampen og ble overhørt rasende på mobiltelefon utenfor spillerbussen mens spillerne var i garderoben. Den han snakket med fikk høre slakt av laginnsatsen og trusler om å slutte. Ingenting å si på engasjementet, i alle fall.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no