19. okt
(Illustrasjonsfoto fra arkiv)
 
Lysere stolper etter kulda
Barentshallene jobber med å fikse mørke punkter i anleggene.

Publisert: 11.jan.2016 15:43
Oppdatert: 23.okt.2017 10:59

KIF-leder Sven-Olav Olsen klager på at det er en hel del mørke lysstolper langs anleggene i Kirkenes. Han etterlyser mer lys på Kirkenes Stadion og langs lysløypa.

Audun Andersen i Barentshallene, som har med det vedlikeholdet å gjøre, sier at de håper å få rettet opp de gjenværende mørke punktene i lysløypa når den verste kulden har gitt seg.

– Etter det jeg vet, er det ikke altfor mange mørke punkter nå. Utfordringen med armaturer i skiløypen har flere sider. Disse stolpene og armaturene har vi nylig fått satt opp, og det er gjort av flere firma. Det ene firmaet er konkurs, og vi må da selv ta vedlikeholdet. Deler av løypen er det fortsatt garanti på, og her har firmaet vært oppe i flere stolper og rettet avvik. Vi har også leid kurvbil før snøen kom og byttet en god del pærer, skriver han.

– Nå har det også vært gravd over en kabel seint i høst som muligens kan være en årsak til noe, legger han til.
På Kirkenes Stadion har vi hatt en stolpe hvor vi har hatt feil en god stund, og et firma har sett på det flere ganger. Jeg er usikker på status siden vi ikke har drift på stadion, men det vil selvsagt bli prioritert igjen til våren, svarer han.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no