7. des
 
Mål- og folkefest på sportsdagene
Hesseng IL arrangerte Jernia-Cup under Barents Sportsdagene i Barentshallen. Også i år var det solid oppmøte.

Publisert: 06.feb.2018 12:51
Oppdatert: 11.feb.2018 10:43

Hesseng Idrettslag har i flere år arrangert fotballcup som en del av Barents Sportsdager. Også i år tok flere hundre barn og unge turen innom Barentshallen for å spille sammen - denne gang på lørdag 3. februar.

Sjef for årets gjennomføring var Kristian Isaken. Han var strålende fornøyd med gjennomføringen, og var en opptatt mann på lørdagen under organiseringen. Sammen med flere titalls foresatte sto dugnaden på høygir.

Over 65 lag

– Vi har hatt over 65 lag med under hele turneringen. Flere av lagene som har vært med er fra Sør-Varanger. Så har fått besøk fra andre klubber i Finnmark. I tillegg er det kommet russiske lag som en del av folk-til-folk samarbeidet, forklarer Isaken.

Vi har delt arrangementet i to deler, der de yngste spiller først og de litt eldre siden. Arrangementet utgjør en viktig del av klubben inntekter for året, sier han.

Alle med

Ute på sidelinja under en av kampene står trener Jill Johansen. Hun har ledet et av Hesseng ILs jentelag i over seks år.

– Det er gledelig å se at barna koser seg på kamp og at de har en så bra utvikling. Det gjør arbeidstimene for oss voksne verdt strevet.

Verdiene våre er å ta vare på alle spillerne og at ingen faller fra. Det skal være sosialt og handler om fellesskap i klubben vår, sier Johansen.

Under intervjuet vinner jentelaget kampen mot Pasvik Hauk. Men det ble en sliteseier. Motstanderne fra Pasvik leverte sterk laginnsats til tross for et noe mindre mannskap.

– Vi håper på enda mer cup fremover. Det er gøy å spille fotball mot andre lag. Vi gleder oss veldig til den store turneringen vi skal på i sommer under Piteå fotball-cup i Sverige, forteller flere av spillerne på jentelaget til HIL.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no