26. aug
DUELL: Det ble mange tette dueller i en ikke alt for velspilt lokalderby mellom KIF og BIL. Her er det KIFs beste spiller, Jørn Persen, som forsøker å overliste BILs Emil Ruud.
 
Målløst lokalderby reddet BIL
Lokalderbyet mellom KIF og BIL endte målløst. Poenget BIL fikk gjorde at de berget plassen.

Publisert: 05.okt.2013 19:18
Oppdatert: 23.okt.2017 11:21

Mye av årsaken til at kampen endte målløst var Igor Spiridonov i KIFs mål. Lithaueren storspilte og hadde tre-fire klasseredninger. BIL var nærmest og hadde også mest grunn til å juble etter kampen. Poenget de fikk gjorde at det blir to lokalderby mellom lagene fra Sør-Varanger neste år også.
Lørdagens kamp mellom KIF og BIL ble aldri god. Men nerven var der hele veien. Bjørnevatn begynte best og hadde de fleste sjansene i begynnelsen av kampen. Men hjemmelaget tok mer over, hadde det meste av spillet, men greide ikke å omsette de farlighetene de hadde i mål. Noe som har vært et problem for de blå-hvite hele sesongen.
BIL fikk både Dan Michael Randa og Daniel Paulsen skadet før det var gått en halv time, men de lot seg ikke knekke.
BIL hadde store sjanser både ved Hallvar Karikoski og Kenneth Kurthi, men Spiridonov lot seg ikke overliste.
I 2. omgang var det BIL som styrte mye av spillet. Laget burde blitt redusert til ti mann da Einar Guttormsen, som allerede hadde gult kort, hadde en takling som kvalifiserte til gult kort. Dommer Pål Arntzen lot imidlertid gulkortet være og BIL kunne fortsette med like mange spillere som KIF.
Så var det Spiridonov igjen. Han ofret seg på kanonsjanser både ved Karikoski og Kim Gjøran Nilsen og Morten Nybak Urdal.
Men kampen ebbet ut med 0-0. Dermed fikk BIL poenget de trengte for å legge tre lag bak seg på tabellen. Siden både Norild og Lyngen/Karnes tapte, så er det de som slår følge med Tverrelvdalen ned i fjerdedivisjon.
Kampen ble sett av 300 mennesker.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no