19. okt
GOD SESONG: Alexander Mikkelsen hadde en god sesong i KIF-forsvaret i 2016. Nå er han klar for Skjervøy. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Mikkelsen til Skjervøy
Alexander Mikkelsen har gått fra Kirkenes til tredjedivisjonsklubben Skjervøy. Det melder OMT fotballside.

Publisert: 26.jan.2017 16:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:14

Mikkelsen studerer i Tromsø og synes det er for tidkrevende å bo i der og reise hjem og spille kamper i Kirkenes.

- Det blir jo spennede og artig å spille i den nye 3. Divisjon med flere Oslo lag som er med. Skjervøy virke som ett bra lag og viste interesse og jeg har trent med de siden høst. De er en veldig fin gjeng. Det ble for langt å pendle opp til Kirkenes å spille kamper og det tar for mye tid, dermed ble det naturlig med en overgang, sier Mikkelsen til OMT Fotballside.

Han debuterte i helgen i vinterseriekamp mot Senja.

Spillende trener Svenn Johansen er strålende fornøyd med signeringen og tror Mikkelsen kommer til å utmerke seg på en positiv måte i årets tredjedivisjon.

- Dette er en strålanende signering, kanskje den beste signeringen sålangt blandt de Nord-Norske tredjedivisjonslagene. Han har en ekstrem fart som han er flink å bruke både som kant og back. Han kommer garantert til å utmerke seg på en positiv måte i 2017, også er han flott type å få inn i spillergruppen, sier Johansen til OMT Fotballside.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no