13. okt
 
Nå blir det kveldsfotball i høstmørket
Etter rundt 500 dugnadstimer og iherdig innsats fra 20 ildsjeler, samt bidrag fra flere lokale entreprenører, har Bjørneparken endelig fått sin flombelysning.

Publisert: 17.sep.2016 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:08

Onsdag kveld ble anlegget slått på for første gang, og allerede søndag kveld kommer det til nytte. Da er nemlig BILs A-lag satt opp med hjemmekamp mot Fløya, men nå betyr høstskumringa ingenting lenger.

- Arbeidet med å lage fundamenter ble startet allerede for et år siden, og før det ble det søkt om tippemidler. De utgjør omtrent en tredel av kostnaden og resten er finansiert med egne midler og dugnad, sier prosjektansvarlig Pål Waatsveen.

I løpet av sommeren og høsten har man kunnet følge med på hvordan ildsjeler i klubben har gravd kabelgrøfter, montert stolper og mye mer. Og på Facebook har man kunnet følge med på den artige knivingen mellom KIF (Pål Riise) og BIL (Pål Harald Hansen) om hvem som har de største mastene. «I byen e lysmastan så stor at KIF betale eiendomsskatt for dæm. Nevne det nu bare......»

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no