19. okt
NISSEMARSJ: KOS gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer nissemarsj i skileikanlegget i romjula.
 
Nissemarsjer i skileikanlegget
Andre juledag arrangerer Kirkenes og omegn skilag (KOS) nissemarsj. Påmelding vil skje i skiklubben sin nye varmestue i skileikanlegget.

Publisert: 17.des.2014 14:02
Oppdatert: 23.okt.2017 10:46

– Både små, mellomstore og store nisser er velkommen til å delta. De som ønsker det, kler seg ut som julenisser. Det vil bli pepperkaker og premier for alle og selvfølgelig julemusikk over høyttalerne, sier styremedlem og prosjektleder Jarle Olsen i KOS.

Varmestua

Varmestua i skileikanlegget er nesten ferdig og vil være åpen noen dager i romjula, der det vil bli salg av kaffe og vagler.
– Varmestua er viktig for oss og skal være en plass hvor vi skal varme oss og frosne skiunger. Vi håper på mer snø slik at flest mulig kan teste ut eventuelle julegaver i skileiken. Vi har åpent to timer både første og andre juledag og den første dagen i det nye året. Alle er velkomne, sier Olsen.

Juletrefest på ski

Han håper at denne måten å arrangere juletrefester på ski på skal være med på å øke rekrutteringen til ski og KOS.
– Snøforholdene er en utfordring, men det er lov å håpe, sier Olsen.
Og man trenger ikke å tro på julenissen for å få lys i lysløypa lenger. For lyset er kommet tilbake langs løypa fra Kirkenes til Bjørnevatn.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no