19. okt
JOBBE: Dan Michael Randa og de andre BIL-gutta må jobbe hardt for å berge plassen i 3. divisjon. Men trua, den har laget foran siste seriekamp idag.
 
Nok å kjempe for
I dag er siste serierunde i 3. divisjon. BIL er i feil ende av tabellen. Og har nok å kjempe for.

Publisert: 11.okt.2014 08:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:43

I bunnen er det en kamp for tilværelsen for Bjørnevatn IL. Trener Dag Helmer Mathisen har slitt med lav deltakelse på treningene i store deler av sesongen. Men sannsynligvis spiller klubben i 3. divisjon neste sesong også.

Bjørnevatn IL reiser til Alta og kamp mot Bossekop. Hvis BIL tar poeng, er saken grei. Da blir det tredjedivisjonsfotball i Bjørneparken neste sesong også. Taper de, så er de avhengige av at jumboene Sørøy/Glimt ikke overrasker alle ved å ta poeng i Hammerfest. Glimt har - som BIL - tatt de fleste poengene sine på hjemmebane denne sesongen. Kun ett poeng har blitt med hjem fra bortekampene, akkurat som BIL.

Mye skal gå galt før BIL går ned, selv om de reiser til Alta med et svært ungt mannskap. Hele åtte spillere mangler fra laget som møtte KIF siste helg.

– Alle militærguttene våre er på øvelse, Lars Mentyjærvi Hølvold røyk akillesen, Kim-Gjøran Nilsen er også skadet, Hallvar Karikoski står over med gule kort og Gytis Zlinskas fikk rødt sist og er også uaktuell, sier trener Mathisen.
BIL har med tre guttespillere, fem under 18 og to som såvidt har vippet myndighetsalder.
– Vi må bare prøve å få med oss det poenget vi trenger. Det gjelder å være kynisk i et forsøk på å få med oss noe, sier Mathisen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no