20. okt
Nora slo virkelig fra seg blant damene også. I senior B i damedouble, med makker Synne Lund fra Kristiansand, så gikk det hele veien til gull.
 
Nora med sølv i herreklassen
Nora Uri Malterud tok sølv i helgens Arctic Open i Tromsø. Og det attpåtil i herreklasse single U17.

Publisert: 27.jan.2016 12:41
Oppdatert: 23.okt.2017 11:00

Arctic Open er en tradisjonsrik badmintonturnering som arrangeres i Krafthallen i Tromsø. Hele 70 deltakere fra 14 klubber gjennomførte bortimot 200 kamper i løpet av helga. Deltakerne kom fra Kristiansand i sør til Hammerfest og Kirkenes i Finnmark.

Kirkenes badmintonklubb stilte med Nora Uri Malterud, Ingelin og Yngve Espeseth.
Malterud stilte gutta på plass i U17-klassen.

- Finale og sølv lar seg høre og vel så det, sier trener Aksel Espeseth.
Nora slo virkelig fra seg blant damene også. I senior B i damedouble, med makker Synne Lund fra Kristiansand, så gikk det hele veien til gull. Veldig bra kjørt.

Ingelin Espeseth skulle også sloss med gutta. Hun var ute etter å skaffe seg matching frem mot norgesmesterskapet som går om et par uker og fikk dette i rikt monn i herrer senior B. Ingelin gjorde det ikke mye svakere enn lagvenninnen Nora. De fleste av gutta måtte se seg slått, og Ingelin tok en sterk semifinale og tredjeplass i det tøffe selskapet.

Ingelin og bror Yngve var med i seniorklassen i mixdouble. Her gikk det ingen snarveier, og dessverre stort sett stang ut. Derimot så ble det flere triumfer i herredouble (HDA), og flere gode par måtte se seg slått av kirkenesspillerne.
– Tredjeplass og pallplass også i herredouble lar seg så visst høre, sier pappa og trener Espeseth.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no