20. okt
HEADETRENING: Her lærer deltakerne å heade på fjorårets Pasvik International. (Begge arkivfoto: Tor Sandø).
 
Ny fotballfest på pasvikgresset
Til helgen er det klart for en ny Pasvik International. Også i år er det fullbooket.

Publisert: 11.jun.2015 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:52

Totalt deltar 275 fotballjenter- og gutter i Pasvik International, som er både fotballskole og fotballturnering. I tillegg skal også rundt 45 voksne bo på skolen under fotballhelga på Svanvik. Årets arrangement er det 27. i rekken.

Instruktører

Det skal spilles 82 fotballkamper fra lørdag formiddag og til ettermiddagstid på søndag. Instruktørene er viktig i Pasvik International. I år har arrangørklubben Pasvik Hauk fått med seg Eivind Braaten Blix (tidligere KIF), Kristine K. Hagen (Alta), Rune Haugseth fra Finnmark fotballkrets, Igor Aase og Stian Ryslett fra Tromsø IL, Anton Sklyarov og German Kotsubinskli fra fotballgymnaset i Murmansk og Andrew McKnight som er trener og spillerutvikler i sørlandsklubben Vindbjart (2. divisjon), med fortid som spillerutvikler i West Bromwich og Walsall.

I lillejenter deltar lagene Kirkenes IF, Hesseng IL, Bjørnevatn IL og Norild. I lillegutter har Hesseng IL, Bjørnevatn IL og Norild med to lag hver, mens Kirkenes IF og Polarstjernen har ett lag. I småjenter deltar to lag fra Bjørnevatn IL og ett lag fra Kirkenes IF, Hesseng IL, Polarstjernen, Norild og Murmansk. I smågutter deltar to lag fra Kirkenes IF, Norild og Tana og ett lag fra Polarstjernen, Vardø og Murmansk.

Miniseminar

Pasvik International er populært for store og små. Innkvartering og bespisning vil skje ved Pasvik folkehøgskolen. Det vil bli arrangert et miniseminar for lagledere, trenere og foreldre, holdt av TILs Igor Aase lørdag kveld på Bioforsk Svanhovd.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no