18. okt
VILDE: Vilde Espeseth (til venstre) under medaljeutdelingen sist helg i sitt foreløpig siste stevne som spiller for Kirkenes badmintonklubb. (Begge foto: privat).
 
Ny sterk konkurranse av kirkenesspillerne
Helgens norgesranking badminton for senior og aldersbestemt U13 ble gjennomført på Bygdøhus sist helg og som vanlig var Kirkenes BK sterkt representert.

Publisert: 19.jan.2017 12:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:14

Damedouble

I damedouble så spilte Karina fortsatt sammen med sin makker Kristine Grande Ødegårdstuen fra Moss BK. Et samarbeid som fungerte godt også denne gangen og resultatet ble også her sølv og pallplass.

I single ble det litt verre for Karina. Sterke jenter fra Oslo-området til tross; en hederlig semifinale og tredjeplass i denne disiplinen.

- Oppsummert ble det to sølv og en bronse og fra en slik kvalitetsturnering er det verdt å ta med seg hjem, sier trener Aksel Espeseth.

Vilde i mix

Vilde Espeseth deltok i klassen senior Elite. For anledningen spilte hun mixdouble sammen med Sandefjords Ikmal Hussain Jaafar. Dette viste seg å være en sterk kombinasjon og paret spilte en rekke forrykende kamper som tok dem helt fram til semifinale og tredjeplass blant Norges beste spillere.

- Svært positiv gjennomføring av begge to, sier trener og pappa Espeseth.

Vildes spilte også single, i den såkalte Grand Prix klassen der de åtte høyest rangerte spillerne er skilt ut i en egen gruppe. De var på forhånd noe tvil om hvor langt en småskadet Vilde skulle nå i dette beitet, men oppsummert så ble det da finale men dog med et knepent tap. Vilde er nok plassert på toppen igjen til norgesmesterskapet om knappe tre uker.

Siste turnering

Dette ble forøvrig den siste turneringen Vilde spiller for Kirkenes BK på en stund. For å kunne delta i ligakampene og eliteseriespill i Sør-Norge, så har Vilde meldt overgang til en av de store klubbene sørpå, nemlig Sandefjord badmintonklubb. Her blir det fullt kjør fra start og Vilde deltar for Sandefjord i storrunden elite allerede til helga.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no