20. okt
KM: I fjor arrangerte Pasvik Hauk, KIF og Sandnes IL KM i orientering. Her fra stafetten med Henning Spjelkavik og Zsuzsa Fey, Thomas Frost (Alta) og arrangør Jonas Sjøkvist Karlsbakk fra Sandnes IL. Snart er det på han igjen.
 
O-løperne inviteres til kretsmesterskap
Orienteringsgruppene i IL Pasvik Hauk, Sandnes IL og Kirkenes IF går sammen om å arrangere kretsmesterskap den første helgen i september.

Publisert: 18.aug.2016 14:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:07

Alle orienteringsløperne i Finnmark er invitert til sprinten lørdag 3. september og ultralang dagen etter. Erfaringsmessig pleier det å være deltakere med fra både Vest- og Øst-Finnmark på kretsmesterskapet.

Gateorientering

KM-sprinten er lagt opp som gateorientering og foregår på Kirkenes sentrum-kartet med Harald G. Sunde i KIF som løpsleder og Sunde og Jonas Sjøkvist Karlsbakk i SIL som løypeleggere. Samlingsplass vil være ved KIF-huset. Småtrollene har løyper på 1,4 og 1,6 kilometer, mens KM-klassene blir op 1,6 og 2,4 og 3,0 kilometer.
KM ultralang foregår i Pasviks dype skoger, nærmere bestemt på Bjørnsundhøgda-kartet i Pasvikdalen. Løpsleder og løypelegger er Espen Tangen Aarnes i IL Pasvik Hauk. Samlingsplass vil være ved Pasvik folkehøgskole på Svanvik. På den ultralange versjonen av kretsmesterskapet er det fellesstart og løypelengdene er på to, fem, sju, ti og 15 kilometer.

Kart

Kartene til begge kretsmesterskapene ble laget til Nordnorsk Mesterskap i orientering i 2011.

– Kartene er av ypperste kvalitet, dersom vi skal få lov å være aldri så lite ærlige, sier Sjøkvist Karlsbakk i en pressemelding.

Påmeldingsfristen til KM-sprinten er 31. august, mens fristen er dagen etter for KM ultralang.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no