22. okt
LEDELSE: Kenneth Kurthi lurer ballen forbi keeper Paulius Pocius. KIF-kaptein Daniel Mikkelsen rekker ikke fram tidsnok. BIL holdt på ledelsen helt til det stod ett kvarter igjen av kampen.
 
Poengdeling i lokalderby
BIL holdt ledelsen lenge, men KIF slet seg til poengdeling.

Publisert: 29.aug.2015 18:39
Oppdatert: 23.okt.2017 10:54

- Jeg er litt skuffa, sier BILs målscorer Kenneth Kurthi. Han hadde sjansen til å øke til både to og tre, men klarte det ikke.
- Vi må være fornøyd med poengdeling etter en slik kamp. Godt gjort å klare å komme tilbake og utligne, sier KIFs kaptein Daniel Mikkelsen.

Kenneth Kurthi ble byttet ut mot slutten av kampen, da hadde han løpt seg tom. Han forteller at hjemmelaget hadde en plan og den virket størstedelen av kampen.
- Vi skulle gå ut høyt og presse og stresse dem. Det klarte vi bra, det ble en sjanserik kamp, men man blir sliten i lengda, sier Kurthi.
BIL startet aggressivt, var på ballfører som klegg og lot ikke KIF få et eneste pusterom. Det førte til flere store sjanser. KIF framstod som svake og trege i hele første omgang.

Men gjestene ga ikke opp og kjempet seg høyere på banen utover i andre omgang. Ett kvarter før slutt fikk KIF betaling for slitet da Milos Vucenovic fikk ballen og scoret. Etter dette forsøkte BIL å slå tilbake, og hadde flere store sjanser mot slutten av kampen, men det endte med poengdeling.

- Ja, det var et skikkelig slitepoeng, de hadde mange store sjanser, sier KIF-kaptein Daniel Mikkelsen.

KAMPFAKTA

Seriekamp fotball
3. divisjon menn

Bjørnevatn - Kirkenes 1-1 (1-0)

1-0 Kenneth Kurthi (24)
1-1 Milos Vucenovic (75)

Gule kort: Markus Hansen, Sarunas Jurevicius, Hallvar Karikoski (BIL), Karl Martin Amundsen (KIF)

Dommer: Bernt Thomas Berntsen (med skum), Sørøy Glimt

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no