18. nov
Å gå med truger opp bakker med mye snø er flott mosjon. I masse flott nysnø fikk medlemmene i turlaget virkelig testet både kondisjon og teknikk.
 
Populært med truger
Trugeturer begynner å bli populært. Både som trening og som alternativ form for tur i forhold til skigåing. Flere av medlemmene i turlaget har gått med truger i mange år.

Publisert: 25.jan.2016 16:53
Oppdatert: 23.okt.2017 10:59

– Det er mye bedre enn å gå med ski, enten man har tung sekk eller skal fotografere, sier Bernt Nilsen som var turleder denne gang.
– Som fotograf er det viktig å være raskt oppe med kameraet og kunne stå stødig - og da er truger perfekt, legger han til.

Forrige helg var 12 medlemmer av Sør-Varanger Turlag på tur i området rundt Ørnevann. I masse flott nysnø fikk medlemmene virkelig testet både kondisjon og teknikk.

Å gå med truger opp bakker med mye snø er flott mosjon, og mange måtte justere klesdrakten underveis. Samtidig fikk man oppleve at allerede som tredje eller fjerde i en rekke ble det mye lettere da de foran hadde tråkket en god løype. På den måten kan man tilpasse turen ut fra hvor krevende man ønsker at den skal være.

Turen var lagt opp slik at deltakerne fikk gått litt ulike lengder. Til slutt var det samling rundt bålgropen med diskusjon av utstyr og teknikker mens man gledet seg over de første solstrålene i det nye turåret.

Turlaget har mange ulike tilbud og har 700 medlemmer på sin lokale Facebook-side. Det er stor aktivitet og nye tilbud annonseres jevnlig på lagets sider.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no