20. okt
IKKE DØD: Kirkenes Puckers er ikke død selv om de fikk nei på søknad om 25 millioner kroner fra Kulturdepartementet, sier ishockeyleder William Sjøstrand.
 
Puckers gir ikke opp
Leder William Sjøstrand tilbakeviser at klubben er nedleggingstruet etter at Kulturdepartementet sa nei til søknaden om 25 millioner kroner til ny ishall.

Publisert: 16.sep.2016 13:14
Oppdatert: 23.okt.2017 11:08

– Det er ganske mange skjær i sjøen når det gjelder drømmen om ishall. Men gi opp? Aldri, sier en offensiv Puckers-leder.
William Sjøstrand ser både negative og positive ting i svaret fra departementet.

Rekruttering

– Men jeg som leder for klubben, leder for Barents Hockey League og trener i barn- og ungdomsavdeling må si at uansett om vi får en innendørshall eller ikke, så fortsetter jeg å jobbe med ishockey i Kirkenes Puckers så lenge jeg kan. Vi vil fortsette rekrutteringsprogrammet både for senior- og barnelagene, sier Sjøstrand.
12. og 13. november starter ishockeysesongen med de første kampene i Barents Hockey league (BHL) i Olenegorsk. Neste helg reiser Puckers sin barn- og ungdomsavdeling på sesongens første tur til samme sted. 1. oktober arrangeres det hundreårsjubileumskamp i Murmansk med spillere fra hele Barentsregionen, blant annet fra Kirkes Puckers.

Mer enn noensinne

– Aktiviteten er høyere enn aldri tidligere. Det er klart vi vil fortsette å satse like mye som før. Vi dør aldri og vil fortsette satsingen på isen, fortsette satsingen på barn og unge og fortsette å jobbe med drømmen om ishall i Sør-Varanger. Et nei om penger fra Kulturdepartementet fører ikke til at vi gir oss. Som båt-kaptein er jeg den siste som forlater skuta «Kirkenes Puckers», sier Sjøstrand.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no