22. okt
PUCKERS: Disse iskrigerne fra Kirkenes Puckers er det femte beste ishockeylaget i Barentsregionen sesongen 2015-16.
 
Puckers nummer fem
Kirkenes Puckers ble nummer fem i årets Barents Hockey League. Det er klart etter at årets liga avsluttet sin sesong siste helg.

Publisert: 08.apr.2016 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:03

Turneringen ble spilt i Ivalo ishall. Sluttabellen viser at iskrigerne fra Murmansk vant årets BHL, fulgt av Tromsø Stars, Ivalo Tuunteri Kekko og Olenegorsk. Kun Pechenga Nikel endte bak Kirkenes Puckers.

Talenter

Det er nok av talentfulle spillere på årets Puckers-lag. Keeper Dawid Glowacki og vingene Eskil Bergersen, Niklas Buarø, Daniel Tihomirov og Sebastian Bangsund Pedersen er unge, lokale Puckers-spillere med gode prestasjoner i BHL-turneringene denne sesongen.

– Disse spillerne kommer vi til å få veldig mye glede av i sesongene som kommer, sier Claus Bergersen i Kirkenes Puckers.

Grenseland Cup

I tillegg til avslutningsturneringen for BHL ble det også arrangert det første Grenseland Cup i Ivalo siste helg. Vertslaget Ivalo ble utfordret av et sammensatt BHL-lag med spillere fra Russland og Norge. Det ble en spennende kamp med høyt tempo på isen. BHL-laget vant 7-6 over Ivalo.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no