20. okt
BOMMET: ? Vi bommet i første omgang med en taktikk og formasjon vi ikke fikk til. Offensivt spill passer oss mye bedre, sier Dag Helmer Mathisen.
 
Revansjelysten etter tapet
BIL tapte mot Hammerfest lørdag, men trener Dag Helmer Mathisen synes andreomgangen var lovende. – Vi er veldig revansjelystne nå, sier han.

Publisert: 11.aug.2014 15:13
Oppdatert: 23.okt.2017 10:42

– Vi planla å starte litt forsiktig, ligge lavt og satse på kontringer. Vi spilte med tre stoppere, men dette er egentlig ikke et spill som passer oss, vi har trent alt for lite på det. Dermed fikk vi to enkle baklengs før det var gått et kvarter, mål som man normalt ikke skulle sluppet inn. Det var veldig irriterende, forteller trener Mathisen.

To baklengs

Hammerfest er et tøft lag å møte, spesielt på bortebane. I mai klarte BIL såvidt å ta seieren hjemme etter en jevn og hard kamp, målet kom på overtid, og sjelden har det blitt jublet så mye i Bjørneparken.

Denne gangen stod det 2-0 til vertene til pause, og en alvorlig prat i pausen og fullstendig omorganisering måtte til.

Offensivt

– I andre omgang starter vi mye mer offensivt og skaper flere gode sjanser. Kenneth Kurthi satte inn 2-1, han var vår klart beste mann på lørdag. Han skapte flere gode sjanser, laget ett mål og hadde en assist, sier Mathisen.

Men så lager Hammerfest 3-1 og det begynner å se vanskelig ut for poengsanking. Kenneth Lydersen klarer likevel å sette inn ett mål til for BIL. Hammerfestspiller Oddgeir Norheim ble dagens mann med fire mål for hjemmelaget.

Revansje

– Men det var en veldig positiv andreomgang for oss, mener Mathisen.
– Det er egentlig bare de tre tromsølagene som skiller seg ut i divisjonen, resten skal vi klare å slå. Neste helg har vi Porsanger hjemme, og da vil det bli full mobilisering. Spillerne var sure og misfornøyde etter kampen, men det er bra, de er skikkelig revansjelystne.

De to siste hjemmekampene har vi vunnet, og vi går for tre poeng i denne også, sier Mathisen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no