22. okt
TIL VÆRS: Jonas Mannsverk header inn den andre KIF-ledelsen for ettermiddagen mot Alta IF. Dessverre kom andredivisjonslaget tilbake og vant cupkampen.
 
Røyk ut med stil
Alta er klare for andre runde i cupen etter å ha slått Kirkenes IF 5-2. Hjemmelaget røyk ut av cupen med stil.

Publisert: 14.apr.2016 19:22
Oppdatert: 23.okt.2017 11:03

Sannheten er at det langt fra hadde vært ufortjent med KIF-avansement etter 90 minutter.

KIF tok kommandoen fra start, hadde flere klare sjanser, men Milos Vucenovic sitt mål fra straffemerket, etter at han selv var blitt tatt, var omgangens eneste.

Dette var første gang KIF ledet over Alta siden 1970-tallet.

Alta kom seg mer med i kampen, fikk etablert spill inne på KIFs halvdel og Felix Adrian Jacobsen utliknet etter 52 minutter.

Men KIFs unge lag hadde mye mer å gi og hadde flere muligheter til en ny ledelse. Og de fikk lønn for strevet. Jonas Mannsverk headet en corner i mål etter 73 minutter. Hjemmelaget ga alt nå for at cupeventyret skulle fortsette, men det var Alta som skåret, da Øyvind Veseth Olsen headet alene med keeper.

Vucenovic hadde en bra mulighet til et nytt ledermål og Alta hadde en ball i nettet mot slutten, men linjedommeren vinket for offside.

Dermed ble det ekstraomganger. Først da så man divisjonsforskjellen. Andredivisjonslaget trillet ball, tredjedivisjonslaget ble løpende i mellom.

Tre raske av Altas Magnus Killingberg Nikolaisen gjør at det er Alta og ikke KIF som spiller andre runde i årets NM.

- Vi har ikke helt marginene på vår side i denne kampen. Men guttene har all grunn til å være fornøyd. Vi var bedre enn Alta i lange perioder, men dessverre holdt det ikke helt inn, sier KIF-trener Harald Sørensen etter kampen.

Les mer om cupkampen i lørdagsavisa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no