20. okt
TIL PASVIK: Sigurd Rushfeldt kommer til Pasvik International i juni. Her fra 2010 da han og daværende direktør Sig Ove Sandnes i Tromsø IL var på kirkenesbesøk.
 
Rushfeldt til Pasvik International
Instruktør på fotballskolen.

Publisert: 28.mar.2014 13:56
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

Årets fotballskole- og turnering holdes på Svanvik 13. til 15. juni.

– Vi er veldig glade for å ha fått en slik fotballkapasitet som instruktør, sier ansvarlig for årets PI, Leif Petter Nergård.
Etter en lang karriere som angriper og skåringsmaskin på lag som Tromsø, Rosenborg, Birmingham, Racing Santander, Austria Wien og det norske landslaget, la 41-åringen opp i 2011. Da hadde han skåret smått utrolige 246 mål på 485 kamper for sine lag. For Norge skåret han sju mål på 38 landskamper. Siden han la opp har Rujshfeldt vært assistenttrener i Tromsø IL, først for Agnar Christensen i Eliteserien og kommende sesong for Steinar Nilsen i første divisjon.
I tillegg til Rushfeldt kommer spillerutvikler Vidar Johnsen i Finnmark fotballkrets, toppspillerutvikler Morten Pedersen i Tromsø IL, kaptein Eivind Braaten Blix og to instruktører fra Murmansk fotballgymnas til årets Pasvik International.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no