20. okt
SATSER: Ine Løvlien har byttet klubb for å satse på en skikarriere. (Foto: Privat).
 
Satser for fullt i OL-byen
Skiløper Ine Løvlien har flyttet til Lillehammer. Der venter gode muligheter for sør-varangerjenta.

Publisert: 13.aug.2013 07:30
Oppdatert: 23.okt.2017 11:07

Den tidligere KOS-løperen har byttet til Lillehammer skiklubb for å satse hardt i det som nå er hennes siste år som juniorløper.

Ut av redet

Hun har skaffet seg leilighet, og det er første gangen hun bor for seg selv, noe som går bra, ifølge henne selv.

- Jeg har med meg bestevenninne og argeste konkurrent, Henriette Mikkelsen, så det går veldig fint, sier hun. I tillegg til skisatsingen står også skolearbeid på tapetet, der hun skal ta opp fysikk og realfagsmatte. Hun begynner å gjøre seg litt kjent i området, og det skal ikke stå på treningsfasilitetene, forteller hun. Ved å flytte til Lillehammer, åpner det seg nye muligheter, både sportslig og sosialt sett for den lovende skiløperen. Hun er allerede kommet i gang med treningen sammen med nye klubbkamerater. Når avisa snakker med henne mandag ettermiddag, er hun midt mellom to økter, før hun reiser til Gålå på samling i dag tirsdag. Der skal hun være helt til søndag.

Stafett

Nå gjelder det bare å få trent godt og holde seg skadefri fram mot neste sesong. Presterer hun godt, kan det åpne seg sjanser for at hun kan få delta i løp i senior-NM. I tillegg kan det bli stafettdeltakelse blant seniorene.

- Her kan man mikse seniorer og juniorer, forteller Løvlien, som håper på gode plasseringer i junior-NM. Spesielt på sprint, som er hennes spesialitet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no