19. okt
BABYLYKKE: Lille Elise har hatt en rolig start på livet. Her med mamma Hanne Rognmo og pappa Dan Michael Randa på fødestua ve d Kirkenes sykehus mandag.
 
Scoret fem for lille Elise
BIL sørget for bøttevis av mål i Kautokeino søndag. Men det var langt ifra det største som skjedde Dan Michael Randa i helga.

Publisert: 21.aug.2017 13:46
Oppdatert: 23.okt.2017 11:23

- Jeg hadde knapt sovet noe, men det spilte ingen rolle. Det virket som jeg hadde bra med energi i kroppen da kampen startet, forteller Randa til SVA.

BIL har bare avgitt to poeng i årets serie, og i helga hadde de sjansen til å virkelig rykke fra serierival Norild. Lørdag vant de såvidt 0-1 borte mot Sørøy Glimt.

Men det var uten lagets toppscorer, Dan Michael Randa. Han hadde avtalt å stå over helgas kamper, siden det var under to uker til kjæresten Hanne Rognmo hadde termin.

Og det var rett valg - allerede klokken 5 lørdag morgen meldte lille Elise sin ankomst.

Raskt unnagjort

Elise hadde en smidig ankomst til jorden. Og siden mor og barn klarte seg helt fint selv på fødestua ved Kirkenes sykehus, var det like greit å gjøre nytte for seg på banen også.

Men avgjørelsen var det Hanne som tok, presiserer han.

- Jeg så det kriblet i føttene hans da han fulgte kampen på Sørøya. Så da syntes jeg det var greit å slippe ham avgårde til denne kampen, sier hun fornøyd.

Det ble ikke mye søvn før kampen for den nybakte faren. Det ble imidlertid litt blund på øyet mens kompiser kjørte ham de om lag fem timene til Kautokeino.

Og på banen var det ingen tvil om hvem som var sjefen.

Topp mot bunn

Kautokeino ligger på nedrykksplass, og ble valset over fra start. Etter at Martin Mentyjærvi hadde åpnet ballet, tok Randa over showet.

Tre mål i første omgang, og to etter pause, ble det, før lagkompis Kim Gjøran Nilsen pyntet på til 0-7.

- Jeg klarte å holde fokus på kampen, og hadde en veldig god følelse inni meg, slår spissen nøkternt fast.

Han erkjenner også at flere av målene var rimelig enkle å putte etter solid forarbeid og pasninger fra lagkompisene.

- De tenkte kanskje de skulle gi meg noen babygaver. Tre av målene var i hvert fall «tap-inn» fra en til to meter. Så det er fint å ha gode lagkamerater, sier han lattermildt.

Med dette står Randa med 16 mål i årets 4. divisjon Finnmark, og gikk forbi Norilds Milos Vucenovic. (13 mål). Bjørnevatn leder nå serien med ni poeng, mens KIF gikk på tap, og er nede på fjerdeplass

- Har selv de mest nøkterne og pessimistiske på laget deres nå begynt å se opprykket i sikte?

- Nja. Det er nå sju kamper igjen. Og vi har tre bortekamper på rad mot gode lag i september. Så det er ikke noe som er avgjort ennå.

Ved god helse

Men serieseier eller ei blir det gulljenta på hjemmebane som nok får det meste av oppmerksomheten til BIL-spissen i høst. Og Elise har hatt en harmonisk start på livet.

- Alt står bra til med mor og barn. Vi skal ha en liten legekontroll senere i dag, og etter det regner jeg med vi kan komme oss hjem, fortalte Randa mandag formiddag.

Kampfakta

Fotball, 4. divisjon Finnmark i helga.

  • 19.8: Sørøy Glimt - Bjørnevatn 0-1. Mål Bjørnevatn: Martin Mentyjærvi.
  • 19.8: Tverrelvdalen - Kirkenes 3-0.
  • 20.8: Bossekop - Kirkenes: 1-1. Mål KIF: Mathias Aaen Pedersen
  • 20.8: Kautokeino - Bjørnevatn 0-7. Mål BIL: Martin Mentyjærvi, Dan Michael Randa (5) og Kim Gjøran Nilsen.

Neste kamper:

  • KIF - Indrefjord lør. 26.8.
  • BIL - Indrefjord søn. 27.8.
 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no