22. okt
GOD: Både Senja og Kirkenes IF gjorde sitt til at lørdagens kamp ble meget bra. Her er Henrik Floer igjennom og legger inn til Anatolij Anisimenko som reduserer til 1-2.
 
Senja hakket bedre enn KIF
Senja var det lille hakket bedre enn KIF og vant fortjent 4-3 i en meget god fotballkamp lørdag.

Publisert: 11.okt.2014 17:20
Oppdatert: 23.okt.2017 10:43

Laget fra Troms var allerede klare for 2. divisjon, mens KIF var ubeseirede på hjemmebane, en statistikk de ville gjøre alt for å beholde også etter sesongavslutningen mot divisjonens klart beste fotballag.

Senja var gode til å veksle mellom korte og lange pasninger, har meget god bevegelse i laget. Og de har Christer Jonsgård, som kan mer enn å være programleder for NRK Barne-TVs Kråkeklubben.

Jonsgård var mer enn en munnfull for KIFs forsvar denne ettermiddagen. God bevegelse, god med ball, gode skudd, god på hodet, Jonsgård har kvalitetene som en toppskårer skal ha. 2. divisjons toppskårer hadde 31 mål da han kom til Kirkenes og 34 da han dro derfra.

Nummer 32 kom etter et drøyt kvarter, der han møtte et innlegg fra høyre på bakerste stolpe.

Nummer 33 kom tre minutter etter, nesten som en kopi av det forrige. Han gjør et lite rykk og med det er KIFs midtstoppere borte.

KIF er et godt hjemmelag og jobbet seg sakte, men sikkert inn i kampen igjen. Etter 24 minutter reduserte Anatolij Anisimenko da han tok godt vare på et meget godt innlegg fra Henrik Floer.

Men Senja var det lille håret vassere, hadde godt tempo på ballen og var flinke til å bevege seg, slik at de ble vanskelig å følge for KIF-forsvaret. Bortelaget gikk til pause med 2-1-ledelse.

Etter hvilen markerte Johnsgård seg igjen, med å banke inn 3-1 i kamp med to midtstoppere. Så hadde Daniel Mikkelsen en kjempesjanse da han dundret et skudd fra over 20 meter i tverrliggeren. Erik Lomås økte til 4-1 etter 80 minutt.

Brage Andreassen fikk stå alene akkurat nok til å slå inn 2-4 åtte minutter før slutt, før Uros Vucenovic gjorde 3-4 to minutter før ordinær tid.

Og dermed ble det en fortjent 4-3-seier for Senja, men der Kirkenes IF ville være med på notene og sette et meget godt punktum for en meget god sesong, som endte med en tredjeplass.

Banens beste var uten tvil Christer Jonsgård. Best på KIF var Igor Spiridonov og Karl Martin Amundsen, som hadde et meget godt innhopp.

Les mer i tirsdagsavisen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no