18. okt
SUKSESS: Sigurd Stenersen Hagen (til venstre) og Andreas Davidsen spilte sin siste seriekamp for Hesseng i mai i fjor. Sigurd dro til Telemark og Pors, mens Andreas dro til Rosenborg. Nå har Sigurd suksess i Pors, mens Andreas har vendt hjem til Hesseng etter først å ha hatt suksess på RBK og guttelandslaget, før han ble veldig plaget av skader. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Sigurd kretsmester
Hessenggutten Sigurd Stenersen Hagen er blitt kretsmester for Pors Grenland i Telemark og også regionmester for samme lag.

Publisert: 18.okt.2014 19:04
Oppdatert: 23.okt.2017 10:44

Nylig vant Pors Grenland juniorserien i Telemark. Høstserien er slik fordelt at de beste juniorlagene fra Buskerud, Vestfold og Telemark utgjør denne serien. Ni lag, tre fra hvert fylke, har deltatt i en region serie. Tirsdag kveld ble den siste seriekampen spilt. Det ble da klart at Pors Grenland også gikk til topps i denne serien. Sigurd har ifølge rapportene spilt godt og skåret flere mål i kamper, det siste i kampen tirsdag der Flint ble slått 3-1 på hjemmebane. Pors Grenland vant serien etter seks seiere, en uavgjort og ett tap. Pors vant mot Notodden, Mjøndalen, Tønsberg, Drammen, Runar og Flint. Det ble uavgjort mot ROS og tap for Halsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no