16. okt
HOPP: Høye hopp under siste åpningsdag i alpinbakken i 2016. (Arkivfoto: Xavier Cusidó Oliete).
 
SIL starter alpinkarusell
De tre neste onsdagene blir det alpinkaruseller i bakken på Sandnes.

Publisert: 06.mar.2017 13:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:16

Sandnes Idrettslag sier på alpingruppas side på Facebook at de ønsker alle som finner glede i å stå på ski eller brett i unnabakke velkommen til Sandnesbakken onsdag 8. mars til vinterens første alpinkarusell. De neste karusellene er 15., før det hele avsluttes den 22. mars.

- I år som i fjor inviterer Sandnes IL til alpinkarusell i Sandnesbakken. Første onsdagen setter vi opp ei slalåmløype. Andre onsdagen blir det skicross-løype, og så får vi se hva vi finner på den siste onsdagen, heter det i Facebook-meldingen.

Etter at du har registrert deg kan de som kommer benytte heisen så mye du vil i de tre timene karusellen pågår. Vi håper at flest mulig blir med på aktivitetene.

I varmebua er det åpen kiosk med varme vafler som på vanlige driftsdager. Alpingruppa tar imot betaling med både bankkort og Vipps i kiosken og minner alle om hjelmpåbudet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no