21. nov
MER INNE: Ine Løvlien følte ikke at hun fikk tatt ut potensialet under norgesmesterskapet. Det var bare åpningsdistansen hun var fornøyd med.
 
Sjetteplass på stafetten
LYGNA: Ine Løvlien følte ikke at hun fikk tatt ut potensialet i NM. Den klassiske ti-kilometeren var det eneste løpet hun var fornøyd med. Det til tross for at det ble en knallsterk sjetteplass på henne og lagvenninnene i stafetten. Av Svein Halvor Moe

Publisert: 09.feb.2017 17:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:15

- Jeg må nok gi de to andre som var i aksjon på Lillehammer skiklubbs annetlag mesteparten av æren for at det ble en så bra stafettplassering. Jeg hadde ikke så mye å gå med som ønskelig i dag, sa en selvkritisk Ine etter at hun hadde vært med og bidratt til at klubbens andrelag hamlet opp med mange sterke klubber.

Vanskelig

Løvlien var for to år siden med og sikret skiklubben bronse i NM. Hun visste at det ville bli veldig vanskelig å kvalifisere seg for førstelaget i år.

- Fokuset mitt var å gå gode NM-løp. Jeg følte jeg lyktes med det på fredag selv om jeg ikke nådde målsetningen om en topp 20-plassering. Jeg hadde en god følelse og tro på at det skulle være mulig å få til flere løp før mesterskapet var omme. Det klarte jeg dessverre ikke. I vinter har jeg slitt på skøytesprintene og norgesmesterskapet ble dessverre ikke noe unntak. Det er frustrerende at jeg ikke klarer å få tatt ut det jeg er god for på trening i konkurranser, sier hun.

Spilte ikke på lag

Det er på ingen måte helsvart så lenge hun har gode økter og opplevelser på trening. Det handler for hennes vedkommende om å gjøre et forsøk på å gjenskape gode opplevelser i renn. Den koden tar Ine sikte på å knekke før vinteren er omme. Hun føler ikke at kroppen spilte på lag under lørdagens 15-kilometer og stafetten dagen etter.

Blytungt var hennes korte og presise oppsummering av de to rennene. Det at det gikk tungt de to siste dagene kan ha sammenheng med at Løvlien kjørte et tøft løp under norgesmesterskapet. Hun var en av få dameløpere som valgte å gå alle fire distansene. Det innebar at Ine hadde gått fire renn på mindre enn tre døgn da hun var ferdig med søndagens stafett.

- Jeg skal bruke de neste dagene til å hente meg inn etter ei hard NM-uke. Deretter blir det en treningsperiode og forberedelser inn mot de neste norgescuprennene. Der er der sprint og 15-kilometer som står på programmet, sa Ine Løvlien som har forhåpninger om å gjøre det bra der.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no