22. okt
Jørgen Alexandersen scoret kampens siste og avgjørende mål mot HIF/Stein. Her under en målsjanse i 10-0-seieren mot Kautokeino i juni.

Foto: Yngve Grønvik
 
Sjumålsoppgjør: Jørgen & Jørgen meldte KIF på i kampen om tredjeplassen
FOTBALL: Kirkenes IF holdt på å rote bort poengene mot HIF/Stein, men hentet seg inn i medvind på Kirkenes stadion søndag.

Publisert: 23.sep.2018 15:16
Oppdatert: 23.sep.2018 15:21

Et stykke uti første omgang så det ut som de tre poengene enkelt skulle havne hos hjemmelaget. Jørgen Nilsen Jerijærvi, Asgeir Eliassen og så Jerijærvi igjen hadde nemlig da sørget for 3-0 til KIF.

Men deretter begynte de å rote det til, og Hammerfest-laget klarte en solid opphenting og utlikning til 3-3 midtveis i andre omgang.

Kirkenes IF er ute av opprykkskampen, men kunne med seier i søndagens kamp rykke opp til tredjeplass på tabellen.  Og det sure høstværet bidro til det i andre omgang, med kraftig medvind i retning HIF/Steins mål.

Jørgen & Jørgen

Og fem minutter før full tid kom seiersmålet. Et KIF-frispark ble slått tilbake, men ballen havnet etter hvert hos Jerijærvi. Han slo inn til Jørgen Alexandersen på bakerste stolpe, som hadde en rimelig grei jobb med å sette inn 4-3. Det ble også sluttresultatet.

Tabelltoppen i 4. divisjon Finnmark så etter kampslutt søndag slik ut:

  • 1: Norild - 51 poeng (20 kamper)
  • 2: Porsanger - 46 poeng (19 kamper)
  • 3: Kirkenes IF - 41 poeng (20 kamper)
  • 4: Alta 2 - 40 poeng (20 kamper)
  • 5: Tverrelvdalen - 38 poeng (20 kamper)
  • 6: HIF/Stein - 32 poeng (20 kamper)

Siste hjemmeoppgjør

KIF har igjen bortekamp mot tabelljumbo Kautokeino, og møter deretter Alta 2 hjemme i siste serierunde 6. oktober. Det kan vise seg å bli duellen om tredjeplassen i serien.

I opprykkskampen er det bare Porsanger som fortsatt kan tukte Norild.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no