22. okt
SKUFFET: Geir Sabbasen måtte kaste inn håndkle etter at et vondt kne ødela turen langs E&. Innsamlingen fortsetter han med gjennom sommeren.
 
Skulle sykle Norge på langs – kom til Alta: - Et personlig nederlag
Målet var Svinesund og et sekssifret beløp for kreftsyke barn. Nå må Geir Sabbasen kaste inn håndkle og trå av sykkelen.

Publisert: 07.jun.2017 11:15
Oppdatert: 23.okt.2017 11:20

Tre uker hadde Geir Sabbasen satt av til sitt innsamlingsprosjekt for kreftsyke barn. Men allerede etter kun en halv uke måtte han tirsdag innse at slaget var tapt.

Et vondt kne ødela den mangeårige drømmen.

-Jeg har i dag vært hos lege og fysioterapeut for en grundigere sjekk av hva årsaken til smerten i kneet er. Det viser seg at jeg har fått noe som heter langdistansenekne, eller iliotibialt båndsyndrom. Det vil ikke være nok med noen dagers hvile. Kneet må nok behandles, skriver han i en statusoppdatering på sin egen Facebook-side.

Skuffet

Det var fredag forrige uke han startet på den strabasiøse ferden langs E6.

Han hadde som mål å samle inn et sekssifret beløp innen han kom seg til Svinesund. Nå må han imidlertid reise tilbake til Kirkenes for behandling.

Det var en skuffende ende på reisen, ifølge han selv.

-Det er for meg et stort personlig nederlag å innse at sykkelturen min er over. Det føles som om jeg har sviktet sponsorene mine som har gitt så mye og gjort det mulig for meg å starte denne turen, sier han og legger til sine følgere på Facebook.

Innsamling

Dagen før han tråkket i gang prosjektet hadde han allerede klart å samle inn en god del penger.

12. 000 kroner hadde folk overført via Vipps, ifølge hans egne oppdateringer. Og mer har det blitt.

- Til tross for at jeg må gi meg, skal jeg fortsette innsamlingen. Sykkelen skal fremdeles loddes ut under Kirkenesdagene til inntekt for kreftsyke barn. Per nå har det kommet inn 118.200 kroner via vipps og overføringer. Så en liten seier er det jo at jeg har fått inn så mye til Barnekreftforeningen, sier han til SVA.

Da SVA pratet med Sabbasen før han satt seg på sykkelsetet var han ikke bekymret for helsa, men for været.

Nå var det imidlertid et kne som satt drømmen på vent.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no