26. aug
GULL: Caroline Bugge Pedersen til venstre og Veronica Johnsen til høyre

 red til gull.
 
Sør-Varanger rideforening tok nordnorsk ridegull
Sør-Varanger rideforening tok gull for lag under helgens nordnorske mesterskap i dressur for lag i Målselv.

Publisert: 05.aug.2016 08:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:07

Totalt åtte lag deltok i årets nordnorske mesterskap (NNM) og Team SØRF, som jentene kaller seg for, vant etter knallgod ridning under mesterskapet. Konkurransen foregikk over to dager, hver av rytterne på laget rir to ganger, og det er det sammenlagte resultatet for hele helgen som teller. Etter lørdagens konkurranse ledet Team SØRF med kun en prosent på det neste laget, og det var svært jevnt blant de fire første lagene.

Under andre konkurransedag søndag klinket Sør-Varanger rideforenings jenter til med fantastisk ridning, og vant til slutt med solide fem prosent over laget på andreplass, Midt-Troms Hestesportsklubb. 
Vinnerlaget fra Sør-Varanger rideforening besto av Caroline Bugge Pedersen (17) og hesten Bergeruds Aragorn og Veronica Johnsen (29) og hesten Falconét Af Dano. De kan nå kalle seg landsdelens beste to- og firbeinte i dressur.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no