18. okt
SVØMMELEIR: Svømmerne fra Kirkenes svømmeklubb som i deler av påsken deltok på svømmeleir i Alta. (Foto: begge privat).
 
Svømmere på påskeleir
Kirkenes svømmeklubb deltok første halvdel av påsken på svømmeleir i Alta sammen med Nordlysbyen svømme- og thriatlonklubb og fire andre klubber.

Publisert: 28.apr.2017 00:55
Oppdatert: 23.okt.2017 11:18

Tretten svømmere fra Kirkenes svømmeklubb (KSK) var med på påskeleiren. Tilsammen var litt over 60 svømmere med på leiren i Alta.

- I tillegg til å svømme var vi en dag på nedoverski i Rafsbotn. Vi hadde også et foredrag om hvorfor BUL sine jenter har gjort så stor suksess i fotball de siste to årene. Og et foredrag av en ernæringsfysolog om kosthold til idrettsutøvere. Vi hadde en topp leir, godt treningsutbytte og sosiale bånd ble skapt og forsterket, sier KSK-trener Tommy Karlsen.

Seks KSK-svømmere deltok sist lørdag i Murmansk på et stort svømmestevne der. Stevnet var Murmansk fylkesmesterskap og det var stor deltakelse fra mange russiske lag. Norge var representert med svømmere fra Kirkenes og Båtsfjord. Kirkenessvømmerne Jørgen Gade-Lundlie, Joakin Haug Rojas, Julia Nowbuth og Marko Stojanovic fikk erfaring med å konkurrere i 50 meters basseng. Alle fikk gode resultater og Marko slå sin personlig rekord på 50 fri, 200 medley og 400 fri. Stevnet i Murmansk var en generalprøve før stevnet i Drammen i 50 meters basseng, som KSK utøvere skal reise på i helgen som kommer.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no