13. okt
VANT: Synnøve Mortensen vant Kirkenesløpet.
 
Synnøve tok kaka
Kirkenesdagløpet ble hold lørdag, og både barn og voksne deltok. Vinneren av voksenløpet tre runder ble Synnøve Mortensen.

Publisert: 09.aug.2016 08:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:07

Av Anneli Kalliainen Kyrrø
Synnøve Mortensen løp tre runder på tiden 19:05 minutter, og sitter derfor på løyperekorden etter at hun viste guttene ryggen. 49 sekunder etter kom Martin Balsvik Ramberg inn til en andreplass, som tok løyperekorden for menn.

Barneløp

Vinneren av 1 runde jenter 4.-7. klasse ble Elisa Vonka, mens det for gutter 4.-7. klasse ble Tobias Stegavik. På to runder gutter 4.-7. klasse ble vinneren Nicolai Smith, mens det for jentene ble Frid Thorild Danielsen. For gutter 8.-10. klasse ble det en kamp om førsteplassen, og Sivert Samuelsen kom inn på 13:06 og Kyrill Lind-Hansen på 13:07.

Fornøyd med oppmøte

– Kirkenesdagene trenger også å trimmes for å få plass til all den gode maten og drikken som serveres. Så får vi se om KOS gjennomfører dette til neste år. Tidspunktet kolliderte litt med mange andre barnearrangement. Men vi er fornøyd med å ha fått neste 50 stk til å velge joggesko i stedet for dansesko, sier leder i KOS, Jarle Olsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no